Consulate General of India Ho Chi Minh City *****

Webinar on Covid-19 and it's management through Ayurveda

(20th August, 2021; 1500 hrs)

Proposed Agenda

Duration: 75 mins	Topics	Speaker
15:00 – 15:03 (VST) 13:30 – 13:33 (IST) 3 mins	Introduction and welcome remarks	Mr. Manoj Barthwal, Chairman, INCHAM (Indian Business Chamber in Vietnam)
15:03 – 15:10 (VST) 13:33 – 13:40 (IST) 7 mins	Special remarks	H.E. Mr. Pranay Verma Ambassador of India to Vietnam
15:10 – 15:15 (VST) 13:40 – 13:45 (IST) 5 mins	Special remarks	Shri Pramod Kumar Pathak, Special Secretary, Ministry of Ayush
15:15 – 15:30 (VST) 13:45 – 14:00 (IST) 15 mins	Presentation on Enhancing Immunity Through Use of Ayurvedic Products & Practices	Dr. Kashinath, Associate Professor, National Institute of Ayurveda, Jaipur
15:30 – 15:45 (VST) 14:00 – 14:15 (IST) 15 mins	Presentation on Ayurvedic Formulations for Using in Mild to Moderate Covid Cases	Dr. N. Srikanth, DG (I/c), Central Council for Research in Ayurveda, New Delhi
15:45 – 16:00 (VST) 14:15 – 14: 30 (IST) 15 mins	Presentation on Ayurvedic Practices across the Globe.	Dr. Kartikey Coordinator International Chapter Vishwa Ayurveda Parishad
16:00 – 16:10 (VST) 14:30 – 14:40 (IST) 10 mins	Presentation on Scope of Expanding Ayurveda Treatment & Products in Vietnam.	Ms. Poonam Barthwal, Certified Ayurvedic and Panchkarma Practitioner in Ho Chi Minh City, Vietnam
16:10 – 16:15 (VST) 14:40 – 14:45 (IST) 5 mins	Vote of Thanks	Dr. Madan Mohan Sethi, Consul General of India in Ho Chi Minh City, Vietnam
